Використовуємо ресурсний підхід до методики навчання фізики у професійно-технічних навчальних закладах

19 жовтня 2017 року на базі державного навчального закладу «Професійно-технічне  училище №8 м. Кіровоград» з проблеми «Ресурсний підхід  до методики навчання фізики» відбувся обласний семінар викладачів фізики та астрономії, який був проведений навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Кіровоградській області.

В рамках семінару викладачі мали змогу комплексно ознайомитися з досвідом роботи старшого викладача кафедри медичної фізики та інформаційних технологій №2 Донецького національного медичного університету Суховірської Л.П., яка презентувала методику навчання фізики на основі ресурсного підходу в загальноосвітніх навчальних закладах.
Присутніх зацікавив ресурсний центр з фізики та навчальний програмний засіб «Електродинаміка», які представила Людмила Павлівна.

У рамках круглого столу «Мої педагогічні знахідки»викладачі області обмінялися думками з приводу підвищення ефективності використання ресурсного підходу на уроках фізики з метою зростання ефективності навчального процесу.

2

5

3

4