Профорієнтаційна робота серед учнівської молоді

16 березня 2018 року старші викладачі кафедри медичної фізики та інформаційних технологій № 2 Донецького національного медичного університету, кандидати педагогічних наук Суховірська Л.П. і Лунгол О.М. провели профорієнтаційну роботу серед учнівської молоді м. Кропивницький.

Під час зустрічей з учнями випускних класів закладів загальної середньої освіти м. Кропивницький (Комунальний заклад «Навчально-виховний комплекс ЗОШ І–ІІ ступенів № 34 – економіко-правовий ліцей «Сучасник» – дитячо-юнацький центр Кіровоградської міської ради; Комунальний заклад «Навчально-виховний комплекс «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 26–дошкільний навчальний заклад – дитячий юнацький центр «Зорецвіт» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області») були визначені їх пріоритети у виборі майбутньої спеціальності.

Під час зустрічей з учнями і педагогічними колективами активно обговорювалися переваги здобуття вищої освіти на медичному факультеті № 2 ДНМУ в усьому спектрі його спеціальностей («Медицина», «Стоматологія», «Фармація», «Педіатрія»).

Акцентували увагу учнів на те, що Донецький національний медичний університет один із найстаріших медичних закладів вищої освіти України. За роки існування в нашому університеті підготовлено тисячі лікарів за даними спеціальностями.

Викладачі ДНМУ ознайомили учнів випускних класів з правилами прийому до ДНМУ та рекомендували ознайомитися з детальною інформацією на сайті www.dsmu.edu.ua і запросили на День відкритих дверей, який відбудеться 17 березня 2018 року в 11.00.

День відкритих дверей – подія важлива, як для майбутніх абітурієнтів, так й для університету, адже гості можуть познайомитися із навчальним, науковим, творчим та спортивним процесом, а ДНМУ – зі своїми майбутніми вихованцями.

6

7

5

3

2

1

4