Практичний семінар «Менеджмент позагоспітальних пологів»

31 березня 2023 р. представники Донецького національного медичного університету прийняли участь в практичному семінарі на тему «Менеджмент позагоспітальних пологів. Післяпологові кровотечі та ускладнення», який проходив в Донецькому державному університеті внутрішніх справ.

Семінар-тренінг із домедичної підготовки проводився для працівників Національної поліції України, які проходять підвищення кваліфікації в Академії поліції ДонДУВС.

Кваліфікаційними настановами поділились акушер-гінеколог вищої категорії Андрій Волк, інтерн акушер-гінеколог Софія Бафталовська перинатального центру КНП «Кіровоградської обласної лікарні Кіровоградської обласної ради» та студенти Донецького національного медичного університету.

Патрульні Кіровоградської, Черкаської, Полтавської, Одеської, Миколаївської та Херсонської областей, які проходять навчання при Академії поліції ДонДУВС дізнались про нестандарті ситуації під час пологів, зупинка кровотечі, допомога породіллі при втраті свідомості та ознайомились із підручними засобами для порятунку і збереження життя матері та дитини.

1

2

3

4

5

6

8

9